Firma noastră ,având o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT, vă stă la dispoziție oricând aveți nevoie de serviciile noastre.
Fie că aveţi de listat, de scanat sau de copiat un act de identitate sau nişte planşe tip CAD, fie că doriţi să scoateţi câteva fotografii de pe telefonul mobil, sau să recondiţionaţi fotografii peste care s-a pus amprenta timpului, la noi găsiţi soluţia care să se adapteze perfect nevoii dumneavoastră.Vi s-a stricat imprimanta? O reparaţi sau cumpăraţi alta? Firma noastră este partener autorizat Brother şi Konica Minolta, producători de echipamente fiabile şi de încredere, la preţuri greu de egalat.S-a terminat cerneala din cartuşe şi nu vreţi neapărat sa achiziţionaţi cartuşe noi? Avem colegi cu experienţă în reîncărcări de cartuşe , atât cele cu cerneală cât şi cele cu toner.Asigurăm service şi lucrări de mentenanţă tehnică pentru echipamentele aflate în garanţie sau post garanţie.

Pe lângă imprimante sau copiatoare, puteţi aduce si calculatorul sau laptop-ul dumneavoastră fie pentru optimizare software fie pentru o reparaţie hardware.

Preţuri fără concurenţă pentru echipamente, componente , periferice, accesorii !

Calitate de neegalat pentru listarea amintirilor dumneavoastră. Laboratorul foto profesional de care dispunem face ca toţi clienţii noştri să fie foarte mulţumiţi de calitatea pozelor.