calitate si profesionalism

echipamente laser

BEST DEAL

detalii in magazin

Construit pentru anduranță. Multifuncționalul MFC-L6900DW a fost gândit pentru medii cu volume mari de imprimare.

845 lei

Acest echipament silențios oferă viteze mari de imprimare fără să vă deranjeze activitatea. Documentele cu mai multe pagini pot fi copiate, scanate sau trimise prin fax din Alimentatorul automat de documente (ADF).

1550 lei

Imprimați, copiați și scanați cu ușurință cu modelul DCP-L3550CDW. Proiectat pentru a fi prietenos, este potrivit atât acasă cât și într-un birou mai mic.

1690 lei

Echipament fiabil pentru birouri mici și mijlocii. Are un ecran tactil intuitiv de 6,8cm, imprimare, scanare și copiere duplex automate și conexiunea Near-field Communications (NFC).

2400 lei

Imprimări în culori clare la volum mare pentru biroul dvs. cu acest multifuncțional laser color ce include funcții de imprimare și scanare mobilă, cât și imprimare duplex.

echipamente inkjet

1980 lei

Este multifuncționalul profesional care vă poartă afacerea mai departe. Cu viteze mari de imprimare și prima pagină în doar 6 secunde, nu mai este nevoie să așteptați pentru a avea rezultate profesionale.

Un multifuncțional 3-în-1 A4 compact. Mulțumită sistemului de alimentare cu cerneală care vă permite să imprimați până la 6500 de pagini, puteți imprima volume mari de imprimare la un cost pe pagină foarte mic.

Un multifuncțional fiabil, oferă funcții de imprimare, copiere, scanare si fax. Are un sistem de alimentare simplu care vă permite să imprimați până la 13000 de pagini mono cu flacoanele de cerneală inițiale, oferind reduceri semnificative de cost.

Cu funcții de imprimare, scanare și copiere și conexiune wireless, DCP-T510W este echipamentul ideal pentru a vă ajuta să îndepliniți orice sarcini de imprimare acasă sau la birou.

imprimante de etichete

                                     480 lei

Ușor de utilizat datorită integrării cu sistemele Microsoft, QL-700 oferă o soluție de imprimat eitchete lipsită de griji.

Funcții

  • Ușor de folosit – imprimați etichete fără a instala drivere folosind programul P-touch Editor Lite integrat
  • Rapid – pânp la 93 de etichete pe minut
  • Creați etichete cu lățimea de până la 62mm și până la 1m lungime
  • Calitate înaltă – rezoluție până la 300 x 600 dpi
  • Garanție de 3 ani prin înregistrare